14 měsíců Caseificio la Madonnina 0,5 kg

 
Jemné aroma K bílému vínu
 
  • 1 z 2

Použijte ho na těstoviny nebo do polévky. Je vhodný i k přímé degustaci. Ideální nakrájený na kostky a podávaný se suchým bílým vínem a čerstvým ovocem. Nebo již legendární spárování s  hruškami a zelenými jablky.

 

od 324,50 Kč
Kategorie Parmigiano Reggiano D.O.P
Zvolte variantu
455 g - 27.05.2020 - Madonnina 14 Vyprodáno 324,50 Kč
500 g - 27.05.2020 - Madonnina 14 Vyprodáno 357 Kč
535 g - 27.05.2020 - Madonnina 14 Vyprodáno 381,50 Kč
 

Využití:
Je jemný. Použijte ho na těstoviny nebo do polévky. Je vhodný i k přímé degustaci. Ideální nakrájený na kostky a podávaný se suchým bílým vínem a čerstvým ovocem. Nebo již legendární spárování s  hruškami a zelenými jablky.

Kde se vyrábí:
Rodina Iemmi se může v oblasti výroby parmazánu pochlubit staletou tradicí. Mlékárna je sice "pouze" přes 50 let stará, ale rodinná tradice ve výrobě parmezánu sahá až k roku 1875. Iemmi Achille byl praděda současné generace, která spravuje mlékárnu. 

madonnina parmigiano

Podobné produkty

  • Parmezán 24 měsíců San Pier Damiani Jemné aroma K bílému vínu K červenému vínu
    Skladem
    Opravdu silná chuť i vůně mléčné báze, ale není štiplavá, spíše sladká. Má dobrou strukturu. Pěkně se láme, v...

    od 394 Kč
  • Skladem (> 30)
    Dárkový poukaz asi není třeba popisovat. Ulehčí rozhodování ve výběru toho správného parmezánu, když vybíráte...

    500 Kč
  • Parmezán 36 měsíců  Caseificio la Madonnina K červenému vínu
    Skladem
    Parmigiano Reggiano s minimálním stářím 36 měsíců je nejbohatší v nutričních prvcích, je suchý, drobivější a...

    od 396,50 Kč
Kategorie zrání 12 měsíců
Kuchyně: Na těstoviny, do omáček
Degustace Med, ořechy, balsamico
Víno Bílé
Něco navíc Založeno 1950
Aroma Jemné
Hmotnost/Obsah 0,5 kg
Oblast původu Reggio Emilia
Výrobce Caseificio la Madonnina
Cena za kilogram 714 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.