36 měsíců Caseificio la Madonnina 0,5 kg

 
K červenému vínu
 
  • 1 z 4

Parmigiano Reggiano s minimálním stářím 36 měsíců je nejbohatší v nutričních prvcích, je suchý, drobivější a zrnitější. Převládá silnější chuť zrání a sušeného ovoce.

od 396,50 Kč
Kategorie Parmigiano Reggiano D.O.P
Zvolte variantu
Parmezán 36 měsíců  Caseificio la Madonnina 520 g - - 27.05.2020 - Madonnina 36 Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do: 21.2.2020
458,50 Kč
   
Parmezán 36 měsíců  Caseificio la Madonnina 460 g - 27.05.2020 - Madonnina 36 Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do: 21.2.2020
405,50 Kč
   
Parmezán 36 měsíců  Caseificio la Madonnina 620g - 27.05.2020 - Madonnina 36 Vyprodáno 546,50 Kč
Parmezán 36 měsíců  Caseificio la Madonnina 450g - 27.05.2020 - Madonnina 36 Vyprodáno 396,50 Kč
 


Jak vám bude chutnat:
U tohoto parmezánu převládá silnější chuť zrání a sušeného ovoce.

Kde se vyrábí:
Rodina Iemmi se může v oblasti výroby parmazánu pochlubit staletou tradicí. Mlékárna je sice "pouze" přes 50 let stará, ale rodinná tradice ve výrobě parmezánu sahá až k roku 1875. Iemmi Achille byl praděda současné generace, která spravuje mlékárnu. 

 

Podobné produkty

Kategorie zrání 36 měsíců
Kuchyně: Na pečení a grilování
Degustace Med, ořechy, balsamico
Víno Červené
Něco navíc Založeno 1950
Aroma Střední
Hmotnost/Obsah 0,5 kg
Oblast původu Reggio Emilia
Výrobce Caseificio la Madonnina
Cena za kilogram 882 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.