Speciální HORSKÝ produkt 24 měsíců La Collina 0,5 kg

 

Luxusní hoblinky horského parmezánu Collina 24 obohatí všechny pokrmy, na které si jen vzpomenete. Těžko jste podobný parmezán kdy ochutnali. Nezapomeňte si otevřít to nejlepší bílé víno co doma najdete. 

Běžná cena Více informací v tabulce variant
Ušetříte 187 Kč (–46 %)
od 190 Kč
Kategorie Parmigiano Reggiano D.O.P
Zvolte variantu
horsky parmezan 24 600 g trvanlivost do 20.7. Vyprodáno 390 Kč 212 Kč
horsky parmezan 24 540 g trvanlivost do 20.7. Vyprodáno 351 Kč 190 Kč
horsky parmezan 24 580 g trvanlivost do 20.7. Vyprodáno 377 Kč 205 Kč
horsky parmezan 24 630 g trvanlivost do 20.7. Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do: 23.6.2021
409 Kč 222 Kč
   
 

Horský Parmigiano Reggiano vyniká bělejší pastou. Tato cenná charakteristika pochází hlavně ze sklizených pícnin, které krávy konzumují v nedotčených horských oblastech, daleko od průmyslu a znečištění. 

Tento sýr je naprosto jemný a skvěle se krájí, je tuhý, ale ne tvrdý. Je jemný i na skus, jako o rok mladší sýry. Dobře se v ústech rozpadá i drolí, ale ne tak rychle, aby se rozpadal na kaši. Krystaly tyrosinu v tomto parmezánu nejsou cítit. Zůstává jen lehce sladká chuť. Kůrka se při konzumaci drobí a má lehký nádech voskové pachuti (no, je to kůrka), ale je měkká a dá se pohodlně sníst nebo vařit v hrnci spolu s rýží.

Vůní, chutí i konzistencí je luxusně jemný. 

Využití:
Je vhodný na vše. Uvítá ho především ten, kdo nemusí aroma zrajících sýrů. Ideál konzumovat přímo. Můžete použít i na vaření, ale jemné aroma bude mít tendenci zanikat. Volte bílé a šumivé víno.

Kde se vyrábí:
"La Collina" je přes 80 let stará mlékárna v provincii Reggio Emilia, která produkuje pravý horský Parmigiano Reggiano v nadmořské výšce přes 850 m.

20190514_113432

 

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.